Jogi nyilatkozat

Az Anóka Eszter Városi Könyvtár (továbbiakban AEVK) portál tartalmi, grafikai és egyéb alkotóeleme az AEVK szellemi tulajdonát képezi, így a szerzői jogi törvény védelme alatt áll. 

A honlap használatával Ön az alábbi feltételeket fogadja el:

Az AEVK fenntartja magának a honlap bármely részének, bármilyen technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogokat. A honlap tartalma idézhető és többszörözhető a forrás pontos megjelölésével, amennyiben a további felhasználás nem kereskedelmi, illetve üzleti célú, és megfelel a sajtóról szóló 1986. évi II. törvény, a Büntető Törvénykönyv (1978. évi IV. törvény), a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. törvény) és a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozó rendelkezéseinek.

Az AEVK előzetes, írásbeli engedélye nélkül tilos a honlap egészének, vagy egyes részeinek (szöveg, grafika, audio-, videoanyag, stb.) feldolgozása, illetve értékesítése. Előzetes írásbeli hozzájárulás nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei előzetes engedély esetén sem változtathatók meg, és használhatók fel a honlap tartalmától eltérő céllal.

Jogosulatlan felhasználás észlelése esetén az AEVK követelheti a jogsértő magatartás megszüntetését és kárának megtérítését az egyéb polgári, és büntetőjogi intézkedések megtétele, kezdeményezése mellett.

A honlapon található információk a tájékoztatást szolgálják, a honlap szerkesztői törekednek arra, hogy az itt fellelhető információk pontosak, frissek és teljes körűek legyenek, mindazonáltal mindennemű felelősségüket kizárják ezen információk használatából adódó károk bekövetkezéséért. A honlapon elhelyezett egyetlen közlés sem tekinthető szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat elfogadásának.

Az AEVK fenntartja magának a jogot arra, hogy a honlap tartalmán előzetes értesítés nélkül változtatást, vagy javítást hajtson végre, továbbá fenntartja a jogot az elérhetőség korlátozására vagy megszüntetésére is. A honlap, illetve az azon elérhető információk hozzáféréséből, ennek elmaradásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, működési üzemzavarából, illetve a tájékoztatás pontatlanságából eredő kárért a felelősségét az AEVK kizárja.

A jelen honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért vagy a hivatkozott külső weboldalak eljárásmódjáért az AEVK nem tehető felelőssé.

A konyvtar.nagyhalasz.hu portálra referenciák (linkek) elhelyezhetők más online szolgáltatásokban, weboldalakon. Az AEVK fenntartja magának a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett külső hivatkozás (link) ellen kifogást emeljen és annak megszüntetését kezdeményezze.

Verfügbarkeit

Anoka Eszter Stadtbibliothe
4485 Nagyhalász, Arany János u. 73 / A.
Tel / Fax: +36 42202444
Mobil: +36 70 459 5371
E-Mail: konyvtar@nagyhalasz.hu

Offnunszeiten

Montag: 9:00 -17:00
Dienstag: 9:00 -17:00
Mittwoch: 9:00 -17:00
Donnerstag: 9:00 -17:00
Freitag: 9:00 -17:00
Samstag: 9:00 -12:00

Akadálymentesítés