Adatvédelmi tájékoztató

Az oldal használata során az Ön személyes adatai két módon kerülhetnek az Anóka Eszter Városi Könyvtár (továbbiakban AEVK) kezelésébe. Egyrészt az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben. Másrészt Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk, vagy használni szeretné a konyvtar.nagyhalasz.hu  oldal egyes szolgáltatásait.

Az AEVK a birtokába került személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezeli. Amennyiben Ön személyes adatát megadja a portál használata során, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt az AEVK jelen tájékoztatónak megfelelően nyilvántartsa és kezelje.

Működésünk során az alábbi alapelveket tartjuk szem előtt:
- Hozzánk kerülő személyes adatot, amelyet annak tulajdonosa nem szándékosan közöl, nem őrzünk meg, és nem adunk tovább.
- A részünkre tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt rendelkezésünkre bocsátották. Ezeket az adatokat más célra történő felhasználás céljából semmilyen körülmények között nem adjuk tovább.
- Regisztrációs vagy felhasználói adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra.
- A birtokunkba került személyes adatokat minden elvárható módszerrel védjük attól, hogy azok illetéktelen kezekbe kerüljenek. Kellő fizikai, elektronikus eljárásokat alkalmazunk a begyűjtött információk védelmére.
- Portálunk látogatóiról gyűjtünk ugyan automatikusan generálódó információkat: látogató IP-címe, domain-neve, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram - ám ezen adatokat kizárólag honlapunkkal kapcsolatos elemzésre, a trendek és a statisztikai információk nyomon követésére használjuk fel. A magánszemélyekre visszavezethető adatokat a feldolgozás után megsemmisítjük.
- Az AEVK portál egyes oldalai linkeket tartalmaz(hat)nak más weblapokra is. Az AEVK azonban nem felelős más website-ok eljárásmódjáért, illetve azok tartalmáért.

A mindenkor hatályos jogszabályok teljes szövege elérhető a www.magyarorszag.hu kormányzati portálon.

Verfügbarkeit

Anoka Eszter Stadtbibliothe
4485 Nagyhalász, Arany János u. 73 / A.
Tel / Fax: +36 42202444
Mobil: +36 70 459 5371
E-Mail: konyvtar@nagyhalasz.hu

Offnunszeiten

Montag: 9:00 -17:00
Dienstag: 9:00 -17:00
Mittwoch: 9:00 -17:00
Donnerstag: 9:00 -17:00
Freitag: 9:00 -17:00
Samstag: 9:00 -12:00

Akadálymentesítés